- 0
Ziadna informacia o skonceni viazanosti
Otázka od
Streamy
,
Pridal
Som zakaznikom telekomu 4 roky ....
prve 2 roky som mal viazanost s telefonom a pausalom ... pri uplynuti 2 rokov ma informovali o skonceni a predlzeni viazanosti ...
Po predlzeni pausalu a viazanosti mi po 2 rokoch uplynutia viazanosti nikto nic neoznamil, ze mi viazanost skoncila ... ziadne info od operatorov o ponuke dalsieho pausalu alebo predlzenia viazanosti ... nevadi sledoval som si to sam v aplikacii malymi pismenkami v profile... Co bolo tiez OK.
Najviatsia perla bola ze po uplynuti viazanosti mi prisla cela faktura aj za telefon ktory som si platil a to uz po uplynuti viazanosti... tak som si isiel odsledovat obdobie ci uplynula 24 mesacna splatka za pausal + telefon ... samozrejme v profile a prehlade faktur nieje mozne si odsledovat cele to obdobie 24 mesiacov... zaujimal by ma dovod preco...
Pride mi to ako zavadzanie zakaznika, pretoze keby ja som si to nevsimol platim o 20eur viac ako by som mal... a samozrejme aj po ich pochybeni musim zaplatit celu tu navysenu fakturu, ktoru mi odpocitaju z nasledujucej faktury.... len by ma zaujimalo ako by sa to potom riesilo keby som odstupil od toho pausalu a presiel k inemu operatorovi...
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach