- 0
Problémy s nahrávaním
Otázka od
filipsvk01
,
Pridal
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať čo sa to deje s našim magio boxom..
)
Posledné roky sme mali ešte starší box ( s takouto grafikou
a nahrávanie išlo viacmenej vždy v pohode. Tento týždeň nám však po problémoch s boxom starý zobrali a vymenili za iný s grafikou aká je v tomto návode http://docplayer.cz/39313584-Magio-sat-magio-sat-uzivatelska-prirucka-pre-sluzbu-kaon-magio-box-pvr-ready.html
Problémom je že nahrávanie od začiatku blbne. Často program ani nenahrá (nahrá sa 1 minúta) a dnes keď sme dokonca chceli dať nahrať program na Dome a pozerali Jednotku, pred nahrávaním nás upozornilo že nahrávanie čoskoro začne, preplo automaticky na Domu a odmietalo prepnuť. Teraz momentálne keď som chcel dať nahrať program na Prima COOL a medzitým pozeral inú nahrávku tak som nahrávku vypol, Prima COOL nefunguje (vidieť len čierny obraz, evidentne sa nič nenahráva) a pokiaľ chcem prepnúť vybehuje správa Počas nahrávania príjem niektorých kanálov príjem nie je možný a nechá ma prepnúť len na Prima MAX, ešte jeden kanál a nefungujúcu Primu COOL. Navyše keď sa program akože teraz nahral tak nefunguje opäť vôbec nič a jediné čo mi ostáva je obnoviť továrenské nastavenia.
Včera sme si tak isto chceli zapauzovať program na Markíze a o 50 minút ho spustiť, no keď sme ho spustili odpauzovanie išlo asi 30 sekúnd a potom automaticky preskočilo na koniec programu o 50 minút.
Je toto normálne ?!
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach