0 Pridal January 9, 2018 Napíšte mi prosím ako môžem zrušiť svoje konto. Chcem ho vymazať a nikde neviem nájsť link na vymazanie konta. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
1 Pridal January 9, 2018 Ahoj @trtertertert, chceš vymazať toto konto z ktorého píšeš? Matej áno, @Matey presne toto. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 9, 2018 napis na forum@telekom,sk Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 9, 2018 Ahoj @trtertertert, chceš vymazať toto konto z ktorého píšeš? Matej Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 9, 2018 ja žiadam dva mesiace o zrušenie konta a do dnešného dňa mi zrušené nebolo ,ale ani žiadna odpoved z fora Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 9, 2018 @elfika účet už bol zrušený Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 9, 2018 @elfika účet už bol zrušený Cauko Matej ak môžeš vymazať aj to konto s ktorého píšem tak budem rad mam druhé vopred ďakujem Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 9, 2018 @elfika účet už bol zrušený tak potom ako je možné ,že som sa prihlásila do účtu aj do môj telekom?Zrušený účet nemám a pri tom som o to žiadala. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 9, 2018 Toto čo je za systém? Na každej serioznej stránke sa dá zrušiť konto.@Matey @TELEKOM vymažte prosím moje telekom konto. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 10, 2018 prestan tu spavmovat, nikoho to nebavi citat, vytvaras si tu dokola ucty a potom vypisujes o zrusenie, tento ucet bol podla profilu vytovreny vcera. Problemy chod vyvolavat inde ... Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 10, 2018 (editované) @bu2ckland však presne od včera sa ho snažím zrušiť. Písal som na forum, písal som na kontakt a stále nič. Jediný problém, ktorý tu je, že sa nedá zrušiť konto. Toto je prvý účet, ktorý som si tu vytvoril, a už to ľutujem. Editoval/-a January 10, 2018 Zrušte Mi Toto Konto! Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal January 10, 2018 @Zrušte Mi Toto Konto! konto bude zrušené Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal April 15, 2018 Zdravím, viete mi zrušiť toto konto s ktorého píšem? Ďakujem vopred Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal April 16, 2018 Napíšte mailom na adresu: forum@telekom.sk - konto Vám zrušia. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal February 3, 2019 Prosim viete mi zrusit konto z ktoreho pisem? Dakujem Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal February 3, 2019 @DominikaKolmo Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Napíšte mi prosím ako môžem zrušiť svoje konto. Chcem ho vymazať a nikde neviem nájsť link na vymazanie konta.
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach