Problém s Magio TV

Otázka

  • 0

Dobrý deň mám problém s modemom na TV Magio Arris . Na Modemu mi ak ho mám zapojení v HDMI ukazuje logo Telekomu a tmavú obrazovku v pozadí,modem som sa pokúšal už reštartovať odpojením od siete a neskôr aj odpojením na 15 sec. z elektrického prúdu.Taktiež som skontroloval sieťový kábel ale nič nepomohlo.Mám doma aj druhý Arris modem ktorý som sa pokúsil zapojiť,nabehol aj sa začal synchronizovať (ak sa to tak nazýva) ale po čase vyskočil krížik a ďalej nešiel.Internet funguje a modem ešte včera fungoval bezchybne .Viem že pomocou spínaču na zadnej strane modemu označený 0 a 1 (taký ten malý vypínač) je možné vykonať " reset " kedže raz som niečo podobné práve s týmto modemom robil takže ak by to mohlo pomôcť bol by som rád ak by ste mi povedali koľko veľa krát je treba ten spínač vypnúť a zapnúť.Vopred ďakujem každému za odpoveď a pomoc .

Zdieľať tento príspevok


Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

2 odpovede na túto otázku

  • 0

Nejedna sa o router ale o magio box, ak ste ho skusali uz resetovat vypnutim a zapnutim pomocou zadneho tlacidla a nenabehol je dost mozne ze nieco v nom odislo. Nacitanie  a nastavenie zariadenia po zapnuti trva max  10 -15 min. Este by som skusil zavolat na technicku podporu 0800 123 777 a nech to skusia oni vyriesit ak nie pride technik aj s novym boxom. 

Editoval filipec12

Zdieľať tento príspevok


Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach
  • 0

Áno Magio box,nevedel som ako presne sa to volá.A nie skúšal som ho len odpojiť box z elektriny.

Zdieľať tento príspevok


Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach
Hosť
Táto téma je teraz uzamknutá pre ďalšie odpovede.

sidebar