- 0
ADSL Jazernica
Otázka od
Daniel Staňo
,
Pridal
Zdravim som tu zhruba po pol roku s tou istou otazkou. Novembri sa preslo zrychlovanim internetu aj u Nas vsetko bolo okay kym v decembri nepamatam si uz presne datum zacal internet vypadavat zrejme ale koli mojemu pokazanemu modemu neviem do teraz
proste internet raz isiel potom z nicoho nic vypadol znova isiel a takto dookola. Bola volana linka servisak atd.. premerala sa linka vtedy mala rychlost 8mb/s teda tak ako ma ich stahovanie okolo 1mb/s. problem pokracoval neskor prisiel servisak na ustednu a jeho vyriesenie bolo vraj "docasne" podotykam docasne obmedzenie linky na nejaky profil ktory sa casom vraj sam zdvihne
nepomoholo problem trval dalej boli informacie o pretatom kabli alebo nieco podobne vo veci vraj by sa malo menit cele vedenie je zastarale.. Takze znizeny profil nam ostal do dnes a je uz 21. augusta internet sem tam aj tak vypadne ked je burka ja som nahodil stary Dlink 2641R a fungujeme takto netusim doteraz ci to bolo sposobene nekompatibilnym TP linkom ako router+wifi alebo niecim inym. Kazdopadne vypadky internetu ako take sa vyriesili a z 10 rodin ktore poznam po okoli mame obmedzeny profil iba my... coz by som chcel nejako poprosit aby sa to zmenilo aj ked viem ako to funguje na SK tu nieje zakaznik panom ale pan je poskytovatel. Podla mojich informacii linka to zvladne vsak predsa hrasili sme problem len my a ten net isiel plnou rychlostou bez problemu a nova sluzba sa neposkytovala cize budem zvedavy za odpoved 
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach