0 Pridal May 8, 2016 Dobrý deň, mám chytrí balík v ktorom mám VDSL 50/5. Moja otázka znie: Je tento internet obmedzený na 300GB stiahnutých za mesiac ? Pretože v sekcii FAQ je to písané že áno, lenže všade na web stránke píšete, že je to bez obmedzenia. Ďakujem Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 Závidím vám toľko dát. Ja musím vystačiť s 5 GB čo sa mi vlastne nikdy nepodarí. A to neexistuje žiadny Youtube a iné sťahovanie. Dokonca nepoužívam ani antivír kvôli update-om. A o win update ani nehovorím. Už 6 rokov žiadam o DSL linku. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 a kde byvas? Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 Lemešany Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 a tam nie je ADSL preboha? Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 Samozrejme že je ale že vraj nie sú voľné linky. Pre nich je lepšie brať odo mňa 22€ bez práce ako 15€ a ešte by museli ťahať linku. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 Bral som od nich wifi len preto lebo mi bolo sľúbené že linku dotiahnu. Kedže sú monopol, iného poskytovateľa som si vybrať nemohol. To som mohol rovno ostať o Orange aj s nejakým benefitom, kedže som u nich od 1998. A ešte majú o 1GB viac. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 5giga je smutné Snáď len môžem odporučiť Operu ktorá má turbo mód. Ten dokáže zmenšiť objem dát tým že spojenie ide cez ich proxy server a ten skomprimuje-zmenší obrázky..... na smartfón sa dá stiahnuť aj opera Max prípadne aj v Chrome sa dá nastaviť data saver. Nie je to žiadny zázrak ale dokáže niečo ušetriť. Bežne mi Chrome ušetrí do 30% Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 A ešte ma napadlo. Rozšírenia do prehliadačov adblock/ghostery ktoré blokujú reklamu a rôzny bordel na stránkach. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 Áno používam Adblock. Googlil som ohľadom Win10 a traffic dát. Je dosť ľudí čo to riešia. Takže nakoniec program Netlimiter, v sieťových službách som našiel proces ktorý to sťahoval a obmedzil som rýchlosť na 5bitov/s, takže to trochu pomohlo. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 za mna mozem povedat, ze kolegovi ktory dostupnost nemal a zadal podnet nakoniec internet zriadili, viac ludi napisalo podnet a oni sa vyjadrili, ze bude prebiehat rozsirovanie aj k nim, takze asi to ma zmysel Zaujimave zadaných minimálne 50 podnetov a nic . A ich slávne ADSL da mizerných 15 Mbit. Este ked sa dotrepe ten ich ,, odbrne vyskolený technik'' povie co vobec chcete budte radi ze to ako tak ide a ked to nabuduce nepojde ani nas neotravujte. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 Ale to je na Slovensku úplne normálne. Zákazník zatiaľ stále ťahá za kratší koniec. Nemajú konkurenciu, tak si robia čo chcú. Na tie pridr..né reklamy peniaze majú. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 Na vsetko kaslu. O linky by sa lepsie vedeli postarť aj žiaci na zakladnej škole ako ti ich odborníci co sa nazivajú tevhnikmi. A skor by si mali zmeniť : V najlepsej sieti nic nieje nemozne na V nasej sieti nič nieje možné. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 21, 2016 No kým to nejak ide a v danom mieste nie je konkurencia tak asi telekom nic nedonuti vrazat peniaze do sieti. Balicky su nastavene tak ze za XL platis rovnako bez ohladu na to ci mas 15megabit na ADSLku alebo 300 na optike a toto si vie spocitat kazdy... mozno tiez cakaju na dotacie z EU. hovorilo sa, ze budu podporovat budovanie sieti ale ci realne niekto cerpa tie peniaze netusim. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 22, 2016 Tak to asi vyzerá že si budem musieť doplatiť do 15GB aby som si každý mesiac netrhal vlasy a na konci obdobia prejdem ku Orange. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 22, 2016 S cele ich ADSL si mozu desi strčiť. Ako ponukať až 15 Mbit za 20 eur to je uz iny level. Ako fungovať na 15 Mbit pri tom ked ma na tom clovek 3 telefony, 2 notasy, PS 4 , Apple TV, telku to nema sancu utiahnuť . Ale uz len patr mesiacov uz ich nebudem trpiet konecne je tu moznosť 70 Mbit pevne LTE takze dufam ze to bude lepsie. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 23, 2016 Momentálne sa bez informačných technológii (PC, TV, telefóny, zabezpečovacia technika atď.)nikam nepohneme. Všetky potrebujú pripojenie na net, žerie to dáta, aktualizácie s ktorými je lepšia funkčnosť a plno iného. Šak len blbá TV stiahne s novým firmware 700MB. A 5 GB na mesiac, tak možno si ešte manželka stiahne aj nejaký recept. Alebo doplatok za 1GB. 6€ , to sa asi s koňom zrazili. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
0 Pridal December 23, 2016 No je to firma nekonečných možností. U nas sused chcel dat zaviesť net do noveho domu. Dostupnosť ADSL tu je ale dostal odpoved od technika ze nie lebo bymusel natiahnut linku do domu zo stlpu. Zdieľať tento príspevok Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach
Pridal
Dobrý deň, mám chytrí balík v ktorom mám VDSL 50/5. Moja otázka znie: Je tento internet obmedzený na 300GB stiahnutých za mesiac ? Pretože v sekcii FAQ je to písané že áno, lenže všade na web stránke píšete, že je to bez obmedzenia.
Ďakujem
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach