- 0
Uviaznutá komunikácia a riešenie problému na mrtvom bode
Otázka od
Ján Števonka hotspaces
,
Pridal (editované)
Dobrý deň
Pre pochopenie napíšem úvod
K 17.4.2016 som zvažoval, že podpíšem predlženie záväzku na služby v Telekome (televízia, internet) a mal som záujem, že prenesiem k Telekomu tel od Orange a chcel som si aj zapojiť pevnú linku.
Mal som záujem, ale....
V meste Zvolen začal Telekom, respektíve pre Telekom sa začala rekonštruovať metalická sieť na optickú a naša ulica bola na zozname. Ono to išlo ako tak v pohode a v jeden deň prišli do našej ulice rezať asfalt skrz kopanie.
Jedna susedka bola doma a v podstate im urobila prednášku o živote a tak sa pobrali preč. Mne bolo divné, že sa nič nedeje a tak náhodou dozvedel o probléme tejto veci.
Zohnal som si tel číslo na človeka čo to má na starosti to kopanie a po 2 telefonátoch som dokonca ešte obehol susedov v ulici a hľadal riešenie aby ako sa povie ovca ostala celá a vlk sýty.
Po tretom telefonáte ma pán ubezpečil, že obehne susedov a skúsi sa porozprávať osobne a uvidí sa čo bude a že sa ozve.
Môžete hádať čo sa stalo - jednoducho také veľké nič
Hnevá ma to, že mal som záujem, iniciatívu hľadať riešenie a druhá strana nedá vedieť pár dní čo a ako
To, že nejaká suseda tomu nerozumie prečo optický internet neznamená, že teraz cúvnem ale hľadám riešenie a snažím sa komunikovať, ale aj ľudia od kopania musia trošku viac komunikovať .
Ja som to už v podstate vzdal, keď neviem aká je situácia, a budem aj ja teraz zvažovať či pôjdem a predlžím záväzok na ďalšie obdobie, alebo pôjdem preč
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach