- 0
Wake up telekom
Otázka od
Martin Krupa
,
Pridal
Dobrý deň,
Niektorí ľudia cestujú z/do práce vyše hodiny busom a čo iné ako internet v mobile v súčasnosti im skráti a spríjemní dobu... Moja cesta z Lozorna APP do Malaciek pokrýva slabý signál Gsm a občas naskočí Edge a v MA 3G/4G, z MA do Studienky je skoro žiadny G signál a v Studienke 3G, zo Studienky do Lakšárskej novej Vsi je rovnako slabý niekde žiadny signál G a v LnV aspoň polovičný signál G, z LnV do Borského Mikuláša je silný G a občas E signál a v BM 3G/4G z BM najbližšie nabehne 3G až v Senici....
Neviem ako si delíte medzi sebou vysielače alebo kto ich má kde postavené a tým myslím všetky konkurenčné siete (orange, o2...), ale nemohli by ste urobiť jednotné pokrytie aby neboli také rapídne rozdiely celkovo v signály?
Čo sa týka tohto podnetu na otázku tak len preto, že orange či o2 majú touto trasou skoro plný signál a bezproblémovo využívajú službu internet v mobile, u Vás teda telekom pri G či E je či bola aj ihličková tlačiareň v porovnaniu optickou rýchlosťou ako tieto dva signály.
Ak by sme boli inde ako na Slovensku, trebárs Amerika, tak by som Vás zažaloval za služby ktoré platím a nemôžem plne využívať! Konečne sa zobuďte a miesto skracovania času na nový mobil si dajte KONEČNE do poriadku Vaše pokrytie.
s Pozdravom nespokojný zákazník!
Zdieľať tento príspevok
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach