Kuffor

Člen
  • Počet príspevkov

    8
  • Dátum registrácie

  • Posledná návšteva

Hodnotenie komunity

0 Neutrálna

O Kuffor

  • Hodnosť:
    Asistent
  1. Skúšal som to a starší router co mam doma sa nechytil
  2. Lebo podľa nich funguje a problém je u zákaznika a v jeho zariadeniach
  3. Mne to nikde neponúka možnosť Bridge... Na linke typek ani nechápal co to bridge je.... Nemám čas to riešiť ale raz nato príde a poletí oknom
  4. Ja nie... Musim ho **piip** het do **piip** aj s celým telekomom a ich podporou a zapojiť si tam vlastný router
  5. jj mam rovnaky sagemcom 5670 Ok cize on neponuka normalne ako skoro kazdy router moznost prepnutia AP - EXTENDER - BRIDGE ale musim zapnut PPPoePassthrough a nasledne za neho zapojit vlastny router. Inak magio boxy zrejme ostanu zapojene tak ako su to by malo ostat funkcne ze cez sagemcom len samotny internet a wifi pojde uz cez novy router ak dobre chapem
  6. No volal som na technickú podporu a podla nich je všetko OK a chyba je na mojich zariadeniach... Ako nič iné som ani nečakal... Inak ten SAGEMCOM si neviem ani sam prepnúť do BRDIGE MODE? Technik tvrdil ze áno v rozhraní to môžem a pripojiť svoj router za sagemcom... Ale nikde to tam nemám... Kocúrkovo... Hlavne ze človek platí 40e mesačne
  7. Cauko Mam rovnaky problem tu mnoje dalsie .... https://forum.telekom.sk/topic/24121/ Port forwarding sa mi nepodarilo rozbehat vobec .... pozri moju temu ci ti nenapadne nieco ako pomoct mne Tak sa mi zda ze najlepsia cesta je prepnut tento PREMIOVY ROUTER do rezimu BRDIGE a zapojit za neho ROUTER podla vlastneho vyberu
  8. Používam SAGEMCOM 5670 Mam s nim však niekoľko problémov 1.samovolne odpaja zariadenia od wifi 2. Zariadenia ktoré sú zázrakom stále v sieti sú neviditeľné pre ostatné.. Príklad.. Yamaha receiver je v sieti ale neviem na neho zdieľať nič z PC, laptopu ani mobilov 3. Band steering som musel vypnúť Lebo ak bol zapnutý router sa samovoľne reštartovať Momentálne mám vypnutý band steering a bežia mi 2.4ghz aj 5ghz siete s vlastným SSID a heslami. Mam pripojené bežné zariadenia ako robotický vysávač, smart žiarovky, smart kamery, klimatizáciu, receiver atď... Cca 8 zariadení ktoré sa dookola odpajaju a niekedy sa im podarí pripojiť naspäť ale väčšinou to musím robiť manuálne... Je jedno ci je to 2.4ghz ale 5ghz robí v oboch sieťach... Káblové pripojenie je stabilné a aj rýchlosť je taka aká je garantovana cca 600mb. Skúšal som aj factory reset všetkých zariadení, forget network a reconnect, zmenu názvu sieti a hesiel, skúšal som zapojiť aj iné zariadenia s rovnakým výsledkom V sagemcome mam stále prázdne logy čiže nevidim ani záznam o tom kedy a ktoré zariadenie sa odpojilo.. Log je proste prázdny aj keď mam zvolené all devices a aj časové obdobie. Mate niekto podobný problém s týmto zariadením? Podotýkam ze doteraz som mal obyčajný Telekom huawei a všetko slapalo na 2.4ghz bez problémov Na linke ma operátor odbil ze podla testov je všetko v poriadku... Neviem asi vie na diaľku riešiť aj wifi a celkový problém no 😂